Tags Posts tagged with "gruaja tregon historinë: E dua ende. Burri e ndan live me SMS: S’ka shanse"

Tag: gruaja tregon historinë: E dua ende. Burri e ndan live me SMS: S’ka shanse

“Më rrahu dhe dëboi nga shtëpia me vajzën 13 muajshe”, gruaja...

Pasi e dhunoi ish-bashkëjetuesi e dëboi nga shtëpia, sot 26-vjeçarja së bashku me vajzën e saj 13 muajshe ndodhet në mes të katër rrugëve.   Ajo...