Tags Posts tagged with "gruaja që sfidon realitetin dhe vështirësitë e kohës"

Tag: gruaja që sfidon realitetin dhe vështirësitë e kohës

Antoneta Dhima, gruaja që sfidon realitetin dhe vështirësitë e kohës

Nga Eglantina Alliaj Ka 25 vite pune dhe karriere të suksesshme në administratë, dhe pas kësaj tashmë është deputete në mandatin e dytë të saj....