Tags Posts tagged with "Grimieri shqiptar e thotë TROÇ: ‘Po"

Tag: Grimieri shqiptar e thotë TROÇ: ‘Po

Grimieri shqiptar e thotë TROÇ: ‘Po, jam gay dhe dua të...

Jam mashkull dhe më pëlqejnë meshkujt! Kjo është deklarata e grimierit dhe blogerit të njohur shqiptar, Dario Doka, i cili foli hapur për seksualitetin e...