Tags Posts tagged with "grimieri i famshëm i nxjerr të palarat burrave shqiptarë: Kanë gruan dhe fëmijët në shtëpi dhe…"

Tag: grimieri i famshëm i nxjerr të palarat burrave shqiptarë: Kanë gruan dhe fëmijët në shtëpi dhe…

“Hiqen si laca, por janë gay”, grimieri i famshëm i nxjerr...

Grimieri, Dario Doka ka vendosur të rrëfejë se në Shqipëri, ka shumë meshkuj, që janë të martuar, madje dhe me fëmijë, dhe mohojnë prirjet...