Tags Posts tagged with "Grida Duma shpalos projektin e saj “KOHA PËR POLITIKË”"

Tag: Grida Duma shpalos projektin e saj “KOHA PËR POLITIKË”

Grida Duma shpalos projektin e saj “KOHA PËR POLITIKË”, çfarë duhet...

Nga Grida Duma Historia ka emra dhe është ndërtuar me emra individësh, të cilët duket se ndahen në ata që kanë ndërtuar sisteme me të...