Tags Posts tagged with "“Grekët” pisanjosë të Vorio Epirit/ Nga Leonard Veizi"

Tag: “Grekët” pisanjosë të Vorio Epirit/ Nga Leonard Veizi

“Grekët” pisanjosë të Vorio Epirit/ Nga Leonard Veizi

"Ty të shkojnë Fizët njëzetë herë te dera e shtëpisë dhe ti ri e i vështron si gallof. O Pika, pika…. Pse nuk vete...