Tags Posts tagged with "grabitje dhe zhvatje e paskupullt(Cmimet)"

Tag: grabitje dhe zhvatje e paskupullt(Cmimet)

Olli: Rritja e çmimit të ujit, grabitje dhe zhvatje e paskupullt(Cmimet)

Anëtari demokrat në Këshillin bashkiak të Tiranës, Leonard Olli, thekson se në absurditet të plotë me krizën e ujit dhe furnizimit që u bëhet...