Tags Posts tagged with "Google incizon çdo gjë që thoni"

Tag: Google incizon çdo gjë që thoni

Google incizon çdo gjë që thoni

Google ka regjistruar çdo gjë që keni thënë për vite të tëra, dhe të gjitha regjistrimet mund t’i dëgjoni edhe vetë. Kompania regjistron shumë...