Tags Posts tagged with "Goditen lokalet më të famshme në Dhërmi dhe Durrës"

Tag: Goditen lokalet më të famshme në Dhërmi dhe Durrës

Goditen lokalet më të famshme në Dhërmi dhe Durrës, Tatimet pezullojnë...

Strukturat e Hetimit Tatimor dhe të Zbatimit pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve kanë vijuar kontrollet në subjekte që ushtrojnë aktivitet ekonomik në zonat...