Tags Posts tagged with "gjykata që do të lindë …dhe .. pak kujtese"

Tag: gjykata që do të lindë …dhe .. pak kujtese

Gjykata e krimeve të rënda, gjykata që do të lindë …dhe...

Nga Anila HOXHA, GAZETARE për cështjet e gjyqësorit   Pas diskutimeve dhe rezervave se cfarë do të arrinte gjykata e krimeve të rënda, më në fund...