Tags Posts tagged with "gjobë 1.1 milionë lekësh (E PLOTË)"

Tag: gjobë 1.1 milionë lekësh (E PLOTË)

Tregtonin në kushte skandaloze, AKU-ja bllokon dy biznese, gjobë 1.1 milionë...

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vazhdoi edhe sot me aksionin e kontrollit të subjekteve tregtare, ku gjobiti 3 biznese dhe u bllokoi aktivitetin 2 prej...