Tags Posts tagged with "gjoba për shpifjet. Rama zbulon detajet e paketës"

Tag: gjoba për shpifjet. Rama zbulon detajet e paketës

Rregull për portalet, gjoba për shpifjet. Rama zbulon detajet e paketës

Kryeministri Edi Rama zbulon për herë të parë detaje nga ajo që e ka cilësuar si paketa anti-shpifje dhe që shumë shpejt sipas tij...