Tags Posts tagged with "gjërat që s’duhet t’ia thoni kurrë dikujt që e kanë tradhtuar; I lëndoni aty ku u dhemb më shumë"

Tag: gjërat që s’duhet t’ia thoni kurrë dikujt që e kanë tradhtuar; I lëndoni aty ku u dhemb më shumë

Gjërat që s’duhet t’ia thoni kurrë dikujt që e kanë tradhtuar;...

Të tradhtohesh e të mashtroheni nga dikush që e donit dhe i besuat, mund të jetë dërrmuese. Kjo mund të bëjë që ju të...