Tags Posts tagged with "Gjërat që duhen bërë pas një lindjeje cezariane; janë thelbësore për shëndetin e nënës"

Tag: Gjërat që duhen bërë pas një lindjeje cezariane; janë thelbësore për shëndetin e nënës

Gjërat që duhen bërë pas një lindjeje cezariane; janë thelbësore për...

  Pas një lindjeje me prerje cezariane duhet adoptuar një regjim dhe një seri veprimesh shumë të rëndësishme për shëndetin e nënës. Edhe pse bëhet...