Tags Posts tagged with "Gjashtë zakone që po na plakin"

Tag: Gjashtë zakone që po na plakin

Gjashtë zakone që po na plakin

Rrudhat janë pjesë e procesit të plakjes dhe jetës, por nëse mendoni se vetëm vitet kanë fuqinë t’ju shfaqin rrudhat në fytyrë, gaboheni! Vetë...