Tags Posts tagged with "Gazetari i vjetër i sportit thumbon Shakohoxhën: Komentatorët sot? Njoh vetem njërin që bërtet kot"

Tag: Gazetari i vjetër i sportit thumbon Shakohoxhën: Komentatorët sot? Njoh vetem njërin që bërtet kot

Gazetari i vjetër i sportit thumbon Shakohoxhën: Komentatorët sot? Njoh vetem...

Shqarri ka hedhur dhe thumba kundrejt Dritan Shakohoxhës, por jo duke e përmendur me emër. TIRANË- Ahmet Shqarri, një nga gazetarët më të vjetër sportiv...