Tags Posts tagged with "gazeta gjermane ‘BILD’ kujton lavdëratat e Bashës dhe fshin artikullin bombë për lobimin rus"

Tag: gazeta gjermane ‘BILD’ kujton lavdëratat e Bashës dhe fshin artikullin bombë për lobimin rus

 “Pagoi 650 mijë dollarë kundër Shqipërisë në BE”, gazeta gjermane ‘BILD’...

Gazeta prestigjoze gjermane BILD ka fshirë shkrimin e publikuar ditën e djeshme, ku paraqitej një hulumtim i thelluar lidhur me çështjen e lobimit të...