Tags Posts tagged with "Fuqia e pasaportës"

Tag: Fuqia e pasaportës

Fuqia e pasaportës, përmirësohet Shqipëria, qytetarët mund të lëvizin në 116...

Shtohen vendet drejt të cilave shqiptarët mund të ikin pa viza. Dhe nuk janë pak por plotë 116 shtete ku shqiptarët mund të lëvizin...