Tags Posts tagged with "FSHF reagon pas akuzave për kurdisje ndaj Skënderbeut"

Tag: FSHF reagon pas akuzave për kurdisje ndaj Skënderbeut

FSHF reagon pas akuzave për kurdisje ndaj Skënderbeut

Federata Shqiptare e futbollit ka dalë me një qëndrim zyrtar mbi çështjen Skënderbeu.FSHF ka informuar dhe sqaruar të gjithë opinionin publik në lidhje me...