Tags Posts tagged with "FSHF dënon Tiranën me gjobë dhe 4 ndeshje pa tifozë"

Tag: FSHF dënon Tiranën me gjobë dhe 4 ndeshje pa tifozë

Dhuna në derbi, FSHF dënon Tiranën me gjobë dhe 4 ndeshje...

  Pas dhunës në derbin mes Tiranës dhe Partizanit, Komisioni Disiplinës ka dhënë vendimin, duke dënuar të dy klubet e kryeqytetiti. Sigurisht, në rolin e...