Tags Posts tagged with "Frederik Ndoci bën deklaratën BOMBË: Aty ku nëna vritet e fëmijët… mos paç Shën Valentin kurrë o Shqipni etnike"

Tag: Frederik Ndoci bën deklaratën BOMBË: Aty ku nëna vritet e fëmijët… mos paç Shën Valentin kurrë o Shqipni etnike

Frederik Ndoci bën deklaratën BOMBË: Aty ku nëna vritet e fëmijët…...

Frederik Ndoci njihet si një nga këngëtar shqiptar që i thotë mendimet në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa u ndikuar nga askush. Së fundmi,...