Tags Posts tagged with "FRAKSIONI I BDI-SË: TAKIM DHE VENDIME TË NDËRMARA NË MBLEDHJEN TINZARE TË KRYESISË SË BDI-SË"

Tag: FRAKSIONI I BDI-SË: TAKIM DHE VENDIME TË NDËRMARA NË MBLEDHJEN TINZARE TË KRYESISË SË BDI-SË

FRAKSIONI I BDI-SË: TAKIM DHE VENDIME TË NDËRMARA NË MBLEDHJEN TINZARE...

Të nderuar qytetarë, bashkëpartiakë, aktivistë dhe votues të Bashkimit Demokratik për Integrim,   Me indinjatë dhe zhgënjim të thellë mësuam nga mediat për takimin dhe vendimet...