Tags Posts tagged with "Fotolajm – Ja çfarw ka zgjedhur Rama për të përshëndetur këtë të dielë…"

Tag: Fotolajm – Ja çfarw ka zgjedhur Rama për të përshëndetur këtë të dielë…

Fotolajm – Ja çfare ka zgjedhur Rama për të përshëndetur...

Ashtu si çdo mëngjes,  dhe sot kryeministri Edi Rama përshëndet fansat e tij në Facebook. Tashmë dihet që kryeministri Rama është një përdorues i...