Tags Posts tagged with "Fotografoi dhe ndoqi me kërshëri Georgina-n"

Tag: Fotografoi dhe ndoqi me kërshëri Georgina-n

Fotografoi dhe ndoqi me kërshëri Georgina-n, kush është mashkulli misterioz krah...

ITALI– Portugezi Miguel Paixao, një ish-futbollist, është një nga miqtë më të mirë të kampionit Cristiano Ronaldo. Ai qeshi, djersiti, mbajti frymën e tij...