Tags Posts tagged with "FOTO/ Rita Ora vjen me një set të nxehtë"

Tag: FOTO/ Rita Ora vjen me një set të nxehtë

FOTO/ Rita Ora vjen me një set të nxehtë

Përveç këngëve dhe videoklipeve Rita Orën jemi mësuar ta shohim këngëtaren edhe në kopertinat e revistave më prestigjioze të huaja, e poashtu edhe me...