Tags Posts tagged with "FOTO /Rike Roçi bën tatuazh tek “zogu”"

Tag: FOTO /Rike Roçi bën tatuazh tek “zogu”

FOTO /Rike Roçi bën tatuazh tek “zogu”

Bukuroshja Rike Roçi ka bërë një hap të guximshëm, duke bërë një tatuazh dhe në një vend aspak të zakontë. Ditën e sotme ajo ka...