Tags Posts tagged with "foto për të tërë..e me të gjithë! Si pozojnë politikanët! (FOTOT)"

Tag: foto për të tërë..e me të gjithë! Si pozojnë politikanët! (FOTOT)

Kohë fushate, foto për të tërë..e me të gjithë! Si pozojnë...

Gjatë ditëve normale të muajit, vitit apo mandatit qeverisës dhe sesionit parlamentar, deputetët, apo ministrat, si dhe kryeministri e kreu i opozitës, qytetarët nuk...