Tags Posts tagged with "FOTO/ Në familjen e 8 të vrarëve në Selenicë ku presin ngushëllime dhe… drejtësi/ Nga Anila HOXHA"

Tag: FOTO/ Në familjen e 8 të vrarëve në Selenicë ku presin ngushëllime dhe… drejtësi/ Nga Anila HOXHA

FOTO/ Në familjen e 8 të vrarëve në Selenicë ku presin...

Në vendin ku u vranë 8 persona, në Resulaj të Selenicës, familjarët e tyre vendosin lule. Në oborr, 3 djemtë e mbijetuar vazhdojnë të...