Tags Posts tagged with "Foto-lajm/ A i keni parë muret dhe urat sot në Tiranë?!"

Tag: Foto-lajm/ A i keni parë muret dhe urat sot në Tiranë?!

Foto-lajm/ A i keni parë muret dhe urat sot në Tiranë?!

Ditën e sotme përveç dhjetera njerëzve të grumbulluar përballë Drejtorisë së Policisë në Tiranë të cilët kërkojnë lirimin e të arrestuarve, të tjerë kanë...