Tags Posts tagged with "FOTO/ Dafina Zeqiri i bën të fala Beckamit"

Tag: FOTO/ Dafina Zeqiri i bën të fala Beckamit

FOTO/ Dafina Zeqiri i bën të fala Beckamit

Nuk është më çudi që edhe figura të njohura shqipare të shoqërohen me emra të mëdhenj të botës së artit, muzikës dhe sportit ndërkombëtar. Vetëm...