Tags Posts tagged with "Fotini dhe bebja e tyre"

Tag: Fotini dhe bebja e tyre

(Foto) Xheni u nxjerr sekretin: Danjel, Fotini dhe bebja e tyre

Pak ditë më parë, një postim i Danjelit dhe i Fotinisë në Instagram ngjalli dyshime se ndoshta shumë shpejt do të bëheshin prindër. Në...