Tags Posts tagged with "FOKUS – Çështjet që përplasin BE-në dhe SHBA-në"

Tag: FOKUS – Çështjet që përplasin BE-në dhe SHBA-në

FOKUS – Çështjet që përplasin BE-në dhe SHBA-në

Në vizitën e tij të parë në Bruksel, të premten, presidenti amerikan, Donald Trump është i shumëpritur nga krerët e Bashkimit Evropian, për të...