Tags Posts tagged with "Flet për herë të parë autori i masakrës në Florida: Ju tregoj çfarë kisha në çantë"

Tag: Flet për herë të parë autori i masakrës në Florida: Ju tregoj çfarë kisha në çantë

Flet për herë të parë autori i masakrës në Florida: Ju...

Nikollas Kruz, 19-vjeçar, ka pohuar se ka shtënë mbi nxënësit dhe mësuesit e gjimnazit, nga ku e kishin përjashtuar për shkak të sjelljeve të...