Tags Posts tagged with "Flamuj dhe përkrenarja e Skënderbeut! Tifozët kuqezi nisin grumbullimin në Stamboll"

Tag: Flamuj dhe përkrenarja e Skënderbeut! Tifozët kuqezi nisin grumbullimin në Stamboll

Flamuj dhe përkrenarja e Skënderbeut! Tifozët kuqezi nisin grumbullimin në Stamboll

Pas probleme të shumta që hasën një ditë më parë, tifozët kuqezi që kanë vendosur të udhëtojnë drejt Stambollit në mbështetje të Kombëtares kuqezi...