Tags Posts tagged with "fiton gjyqin dhe merr 10 milionë lekë"

Tag: fiton gjyqin dhe merr 10 milionë lekë

Rama e shkarkoi ‘live’ drejtorin e Hipotekës, fiton gjyqin dhe merr...

Ish-kryetari i Hipotekës së Korçës, Klajdi Terova që u shkarkua “live” nga kryeministri Edi Rama është shpërblyer me 10 milionë lekë (të vjetra) nga...