Tags Posts tagged with "fiton çmimin shkencëtarja më e re e SHBA-ve"

Tag: fiton çmimin shkencëtarja më e re e SHBA-ve

Është vetëm 11-vjeçe, fiton çmimin shkencëtarja më e re e SHBA-ve

Ajo është vetëm 11 vjeçe dhe ka marrë çmimin si shkencëtarja më e re e Amerikës, për shpikjen e saj fenomenale: një mënyrë të...