Tags Posts tagged with "Filmi “Fighting for Love” se shpejti ne ekranin e madh ne Amerike"

Tag: Filmi “Fighting for Love” se shpejti ne ekranin e madh ne Amerike

Filmi “Fighting for Love” se shpejti ne ekranin e madh ne...

"Fighting for Love", është titulli i filmit të ri shqiptaro-amerikan, me skenar dhe regji të shqiptaro-amerikanit z.Fatmir Bardhoci.  Traileri u prezantoi  të dielën në...