Tags Posts tagged with "fiksohet me muzikën shqiptare dhe e bën atë virale"

Tag: fiksohet me muzikën shqiptare dhe e bën atë virale

Çifti anglez, fiksohet me muzikën shqiptare dhe e bën atë virale

Videot e tyre kapin mbi 100.000 shikues, dhe vitin e fundit çifti mesa shihet është ndalur tek muzika shqiptare.   Një çift anglez i cili është...