Tags Posts tagged with "festë në Selanik"

Tag: festë në Selanik

Gjuha shqipe e Diasporës, festë në Selanik

Mbahet Seminari X i mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi Nga Anila Kadija   Muaji Maj shënoi një bashkëpunim të shkëlqyer të mësuesve në Greqi. Dhe...