Tags Posts tagged with "Fermerët e Beratit dhe Lushnjes bllokojnë rrugën nacionale: S’kemi treg"

Tag: Fermerët e Beratit dhe Lushnjes bllokojnë rrugën nacionale: S’kemi treg

Fermerët e Beratit dhe Lushnjes bllokojnë rrugën nacionale: S’kemi treg

Fermerë, kultivues kryesisht të domates në Lushnje e Berat  protestuan mëngjesin e sotëm për mungesën e tregut për shitjen e prodhimeve bujqësore. Fermerët  bllokuan për...