Tags Posts tagged with "Federata njoftim me rëndësi për tifozët: Ja çfarë u vendos për benderolat"

Tag: Federata njoftim me rëndësi për tifozët: Ja çfarë u vendos për benderolat

Ndeshja me Turqinë, Federata njoftim me rëndësi për tifozët: Ja çfarë...

FSHF me anë të një postimi në rrjetet sociale, shkruan sot se pas gjithë insistimit dhe kërkesave të vazhdueshme ndaj zyrtarëve të ndeshjes, një...