Tags Posts tagged with "FATIH"

Tag: FATIH

Ja këngëtari shqiptar që i ngjan aktorit turk tek Diamante dhe...

Ai është prej pak vitesh pjesë e muzikës shqiptare, por ka fituar shumë famë për shkak të zërit të veçantë që ka. Bëhet fjalë për...