Tags Posts tagged with "Farat dhe lëkurat e frutave"

Tag: Farat dhe lëkurat e frutave

Farat dhe lëkurat e frutave, cilat kanë vlera dhe cilat janë...

Dilema në përgatitjen e një lëngu të shëndetshëm të frutave qëndron në përfshirjen ose jo të lëkurave dhe farave të tyre.Përgjigja për këtë dilemë...