Tags Posts tagged with "familjen time dhe presionet e politikës së nëntokës"

Tag: familjen time dhe presionet e politikës së nëntokës

Për përgjimet “erotike”, familjen time dhe presionet e politikës së nëntokës

Deputetja shqiptare Ermira Mehmeti, i rikthehet çështjes së përgjimeve të publikuara pak muaj më parë, të një bisede erotike ku pretendohet se ishte protagonist. Ajo...