Tags Posts tagged with "fal ushqim dhe pije të pastrehëve"

Tag: fal ushqim dhe pije të pastrehëve

Shqiptari bëhet hit në mediat gjermane, fal ushqim dhe pije të...

Shqiptari nga Podujeva i cili jeton në Kryeqytetin e Gjermanisë në Berlin është personazhi pozitiv në  artikullin e gazetës gjermane Bild.de. Është Albion Visoka...