Tags Posts tagged with "Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson"

Tag: Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson

Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson, vetëm karamelja mbahet në gojë

Ndonëse është në fillimet e saj në muzikë, Eva Ndoja është një emër mjaft i populluar dhe i lakuar për audiencën shqiptare. Këngëtarja përflitet shpesh...