Tags Posts tagged with "ërplasje në Drejtorinë e Policisë në Tiranë"

Tag: ërplasje në Drejtorinë e Policisë në Tiranë

ërplasje në Drejtorinë e Policisë në Tiranë, banorët e Unazës së...

Është tensionuar situata te Drejtoria e Policisë së Tiranës, ku kanë mbërritur banorët e Unazës së Re. Banorët janë grumbulluar në protestë para drejtorisë dhe...