Tags Posts tagged with "Ermali dhe Bleona godasin kamarierin e një lokali"

Tag: Ermali dhe Bleona godasin kamarierin e një lokali

Ermali dhe Bleona godasin kamarierin e një lokali

Ermal Mamaqi ka qënë i ulur në një prej kafeneve në Tiranë. Bashkë me të ka qënë si çdo ditë, Bleona. Ajo do të...