Tags Posts tagged with "EMRI/ “Mos më kërkoni”"

Tag: EMRI/ “Mos më kërkoni”

EMRI/ “Mos më kërkoni”, zhduket gjimnazisti nga Klosi, familjarët nën tesion

  Zhduket pa asnjë gjurmë një gjimnazist në Klos. Bëhet fjalë për shtetasin Flogert Terziu, i cili ka lënë librat në një dyqan dhe është larguar...