Tags Posts tagged with "Eliza Dushku dhe Shoqata e Studentëve në Harvard 9 mije dollare për te demtuarit nga termeti"

Tag: Eliza Dushku dhe Shoqata e Studentëve në Harvard 9 mije dollare për te demtuarit nga termeti

Eliza Dushku dhe Shoqata e Studentëve në Harvard 9 mije dollare...

Shoqata e Studentëve në Harvard në një shfaqje bamirësie bashkë me Eliza Dushkun kanë mbledhur mbi 9 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti...